MAKSUTAVAT

Kaikki tuotteiden hinnat ovat euroina ja sisältävät arvonlisäveron 24%. Tuotteiden hintojen lisäksi veloitamme tilauksen toimituskulut.


Käytössäsi olevat maksutavat:

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin. 

Lasku- ja osamaksupalvelut

Mash-lasku

  • Helppo ja luotettava maksutapa.
  • Saat 14 päivää korotonta maksuaikaa.

Lasku lähetetään kotiin, jonka jälkeen sen voi joko maksaa kerralla kokonaan tai muuttaa halutessaan erämaksuksi.

 Mash-erämaksu

  • Voit muuttaa saamasi Mash-laskun erämaksuksi.
  • Voit saada maksuaikaa 3-24 kuukautta.
  • Erät laskutetaan 30 päivän välein.

Mashia voivat käyttää useimmat Suomessa vakituisesti asuvat 20-70-vuotiaat, joilla on suomalainen henkilötunnus ja joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Maksutapa on mahdollinen 10–3 000 euron ostoksille. Erämaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 2 000 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 29,25 % maksuajan ollessa 12 kk, jolloin kokonaishinnaksi tulee 2 291,95 € (sis. kaikki kulut).

Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash-laskulla tai -erämaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash-laskulla tai -erämaksulla maksavan tulee antaa henkilötunnuksensa tilausta tehdessään.

Lue lisää: Mash.com