TAKUUEHDOT

Vikatapauksissa varaamme oikeuden testata laitteet ennen vaihtoa. Laitteet testataan kohtuullisessa ajassa 1-5 työpäivän kuluessa tuotteen saapumisesta huoltoomme.
Mikäli vioittunutta laitetta ei ole enää saatavilla uutena, tarjotaan asiakkaalle mahdollisuutta vaihtaa tuote lähinnä vastaavaan nykyiseen malliin tai välirahalla parempaan.

Vaihdetun tuotteen takuu ei ala alusta, vaan jatkuu alkuperäisen ostopäivän mukaisesti.

Jos asiakas suorittaa tuotteelle modifikaatioita ne mitätöivät tuotteen takuun.

Itse kasatuissa konepaketeissa vastuu viallisen osan selvittämisestä aiheutuvista kustannuksista on paketin kasaajalla.

Asennusvirheistä, vääränlaisesta käsittelystä aiheutuneet fyysiset vahingot komponenteissa ja emolevyissä mitätöivät takuun. Tarkasta myös piirilevy tarkasti. Mikäli piirilevyn pinnassa tai johtimissa on vaurioita, ne mitätöivät takuun. Tällöin veloitamme myös tarkastusmaksun.

Merkkilaitteiden huollot ja korjaukset käyvät yleensä valmistajan oman huollon/palvelun kautta. Jos olet epävarma takuupalautuksesta, varmista asia ennen lähettämistä kotisivuiltamme tai ota yhteyttä myyntiimme.

Ongelmallisissa tapauksissa takuuvaihdon hoitaa maahantuoja, jolloin asiakas joutuu odottamaan korvaavan tuotteen saapumista maahantuojalta (ajallisesti 1-4 viikkoa).

ITC-Solution Group Oy ei vastaa huollon yhteydessä hävinneistä/tuhoutuneista tiedostoista. Varmuuskopiot ovat aina asiakkaan vastuulla! Toimittaessasi koneen / kiintolevyn huoltoon, muista ottaa varmuuskopiot tärkeistä tiedostoistasi. Mikäli tiedostoja halutaan varmuuskopioitavan huollon yhteydessä, tästä on sovittava erikseen. Työstä veloitetaan huoltohinnaston mukaisesti.

Takuuhuoltoon tulevan tuotteen voit toimittaa meille myymälään tai postitse osoitteeseen ITC.fi, Tehdaskatu 10, 70620 Kuopio. Tuote tulee palauttaa hyvin pakattuna, ettei se vahingoitu kuljetuksen aikana. Mukana tulee aina toimittaa tarkka vikaseloste, ostokuitin kopio sekä yhteystiedot.

 

 

PERUUTTAMIS- JA PALAUTUSEHDOT

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteillamme on 14 päivän peruuttamis- ja vaihtooikeus tuotteen vastaanottopäivästä lukien. Jos tuotteet toimitetaan useammassa erässä, 14 päivän määräaika lasketaan viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta.
Peruuttamissoikeutta laskettaessa mukaan luetaan viikonloput ja pyhäpäivät, pois lukien vastaanottopäivä. Määräajan noudattamiseksi riittää, että ilmoitus peruuttamisesta on tehty määräajassa.

Digitaalisissa sisällöissä ja palveluissa sinulta on ennen maksutapahtumaa voitu erikseen pyytää suostumus peruutusoikeudesta luopumiseen, jotta palvelu tai digitaalinen sisältö on voitu toimittaa ennen peruutusoikeuden päättymistä.

Peruuttamisesta voi ilmoittaa lähetyksen mukana toimitettavaa peruuttamislomaketta käyttäen tai vapaamuotoisesti. Ilmoituksen voi tehdä myös sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@itc.fi. Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen ilman yksiselitteistä peruuttamista koskevaa ilmoitusta ei riitä. Asiakkaan vastuulla on tarvittaessa näyttää, että peruuttamisilmoitus on tehty. Peruuttamiselle ei tarvitse ilmoittaa syytä.

Asiakkaan velvollisuus on näyttää tuotteiden vastaanottopäivä, esimerkiksi postin kuitin avulla.

Peruuttamisoikeus ei koske sinetöitynä toimitettua tietokoneohjelmaa, peliä, äänitallennetta tai kuvatallennetta, jonka sinetti on avattu. Peruuttamisoikeus ei koske myöskään sellaista sinetöitynä toimitettua hygieniatuotetta (esim. nappikuulokkeet), jonka sinetti on avattu. Peruuttamisoikeus ei lisäksi koske tavaraa, joka valmistetaan tai muunnellaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti tai selvästi asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi (esim. asiakasta varten kasatut tietokoneet).

Asiakkaan on pidettävä vastaanottamansa tuote olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä siihen saakka, kunnes asiakas on päättänyt pitää tuotteen/tuotteet. Tuotetta ei katsota otetuksi käyttöön, jos asiakas on käsitellyt tuotetta vain siten kuin on tarpeen sen luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi.

Asiakas voi menettää peruuttamisoikeutensa myös muissa kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §:ssä säädetyissä tapauksissa.

Mikäli asiakas antaa tilauksen yhteydessä yrityksen nimen, katsotaan, että tilaus tulee yritykselle. Tällöin kuluttajasuojalain mukainen peruuttamisoikeus ei ole voimassa.

Tuotteiden palauttaminen on ensisijaisesti asiakkaalle maksutonta. Tuotteet on palautettava ITC.fi:lle postin asiakaspalautuksella hyvin pakattuna annettujen ohjeiden mukaisesti tai tuomalla tuote suoraan myymälään. ITC.fi pidättää oikeuden veloittaa palautuskulut, mikäli tuote on selvästi käyttöönotettu tai palautus on aiheeton. Tuotteet on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Asiakas on vastuussa vain sellaisesta tuotteen arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Tuotepakkaus on avattava siististi, alkuperäiset pakkaus- ja suojamateriaalit säilyttäen. Kuljetusvaurioista on tehtävä välittömästi vahinkoilmoitus kuljetusyritykselle ja ITC.fi:lle.

Etämyynnissä ei ole kuluttajansuojalain 6. luvun mukaisesti peruuttamisoikeutta, mikäli ostettu tuote on valmistettu tai muunneltu asiakkaan toiveiden mukaan eikä sitä voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota. Jos asiakas peruuttaa sopimuksen, ITC.fi palauttaa asiakkaalle kaikki asiakkaalta saamansa suoritukset ja myös toimituskulut (pois lukien lisäkustannukset, mikäli asiakas on valinnut edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan). Palautus tapahtuu viimeistään 14 päivän kuluttua saatuamme peruuttamisilmoituksen. Palautus
suoritetaan ensisijaisesti sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä ostotapahtumassa, ellei asiakas ole nimenomaisesti suostunut muuhun. ITC.fi voi pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes on saanut tuotteen takaisin.