ITC-Solution Group Oy:n sopimus- tilaus- takuu- ja toimitusehdot 

Verkkokauppa.itc.fi on ITC-Solution Group Oy:n (Y-tunnus: 2182461–5) omistama kauppapaikka. Seuraavia ehtoja sovelletaan ITC-Solution Group Oy:n yritysasiakkaiden välisessä kaupassa, ellei muista ehdoista ole sovittu kirjallisesti.

ITC-Solution Group Oy myy tuotteita yrityksille ja organisaatioille.  

 

1. Tilaaminen

1.1 Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus- tilaus- takuu- ja toimitusehtoihin. Voimassa olevat sopimusehdot ovat luettavissa Verkkokauppa.itc.fi verkkosivulla. 

1.2 Tilauksen yhteydessä yritysasiakkaan tulee ilmoittaa yrityksen nimi, Y-tunnus, yhteyshenkilö, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Asiakkaan antamat tiedot tallentuvat ITC-Solution Group Oy:n asiakasrekisteriin. ITC-Solution Group Oy:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja ITC-Solution Group Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin muille kuin tässä sopimuksessa mainituille osapuolille.

1.3 Kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on hyväksynyt tilauksen. Ensisijaisesti yhteydenpito tapahtuu tilauksen jälkeen sähköpostilla, jota asiakas sitoutuu seuraamaan. Lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostilla, heti tilauksen saapumisen jälkeen. 

1.4 ITC-Solution Group Oy ei vastaa välillisistä vahingoista. ITC-Solution Group Oy:n vastuu tuotteessa olevasta virheestä tai viivästyksestä rajoittuu aina kaupan purkamiseen ja etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen. ITC-Solution Group Oy ei korvaa toiminnan keskeytykseen, ostajan purkautuneeseen sopimukseen tai tietojen, tiedostojen taikka ohjelmistojen katoamiseen tai tuhoutumiseen liittyviä vahinkoja, eikä muitakaan mahdollisia ostajalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutuvia välillisiä vahinkoja. 

1.5 Varaamme oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä isommissa erissä.

 

2. Hinnat

2.1 Tuotehinnaston hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. 

2.2 Ostoskori näyttää toimituskulujen suuruuden, sekä laskee tuotteiden ja toimituskulujen yhteishinnan. Yli 100 € (Alv 0 %) toimituksista ei peritä toimituskuluja. 

2.3 Myymme tilatut tuotteet tilaushetkellä voimassa olevalla hinnalla. Jos tilaukseen tehdään muutoksia, määräytyy tuotteiden hinta muutoksentekohetken hinnan mukaisesti.

2.4 Selvissä hintavirhetapauksissa ITC-Solution Group Oy voi vedota erehdykseen, jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo. Esimerkiksi, jos tuotteen hinnasta puuttuu numero tai numeroita.

2.5 ITC-Solution Group Oy pidättää oikeuden muuttaa tuotteiden hintoja.

2.6 Kirjallisesti annetut tarjoukset ovat voimassa 14 päivää, jos muuta ei ole sovittu. 

 

3. Toimitus

3.1 Verkkokauppa.itc.fi -verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on yleensä 1–5 arkipäivän toimitusaika riippuen asiakkaan valitsemasta toimitustavasta. Pyrimme ilmoittamaan  asiakkaalle erikseen, jos tuotteen toimituksessa kestää enemmän kuin 5 arkipäivää. Osalla erikoistilaus- tai uutuustuotteita voi olla pidempi toimitusaika. Jos tuotteen varastosaldo on 0 (nolla) ja tilaat tällaisen tuotteen/tällaisia tuotteita, tilauksen toimitusaika voi olla pitkä. Tuotteisiin tilatut asennuspalvelut pitkittävät toimitusta yleensä 2–3 arkipäivää. 

3.2 Mikäli tilattu tuote on vahingoittunut tai katoaa kuljetuksen aikana, asiakkaan tulee viipymättä ottaa yhteys meihin sähköpostilla tai puhelimitse. Mikäli tuotteen vaurioituminen on selvästi havaittavissa jo tuotteen vastaanottohetkellä, asiakas voi kieltäytyä vastaanottamasta tuotetta. Tällöin kuljetuksessa vaurioitunut tuote palautetaan lähettäjälle. 

3.3 Mikäli tilauksesta puuttuu tuotteita, tulee ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen myynti@itc.fi, tai puhelimitse arkisin klo 8–16 välisenä aikana.

  

4. Maksuehdot

4.1 Yrityksille maksuvaihtoehto on lasku.

4.2 Yrityksille laskulla myymisen vähimmäisehtona on, että yrityksen luottotiedot ovat kunnossa ja yritys on toiminut ainakin yhden tilikauden. Varaamme oikeuden valita laskutusasiakkaamme.

4.3 Yrityksen johtoon kuulumattomien tulee toimittaa kirjallinen valtuutus oikeudesta tehdä ostoksia laskulla. Valtakirjassa mainittava toimitusosoite, tilauksen käsittelijän nimi ja yhteystiedot.

 

5. Palautusoikeus

5.1 Noutopäiväksi katsotaan se päivä, jolloin tilatut tuotteet on toimitettu asiakkaalle.

5.2 Palautusoikeus koskee vain myyntikelpoisia tuotteita.

5.3 Palautusoikeus ei koske tuotteita, joiden pakkaukset on sinetöity ja asiakas on avannut sinetin tai sinetti on avattu esiasennuksen yhteydessä. (mm. ohjelmistot ja muistimoduulit).

5.4 Palautusoikeus ei koske jo käyttöönotettuja ohjelmistolisenssejä.

5.5 Palautusoikeus ei koske asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä tuotteita.

5.6. Postin kuljetuksen aikana aiheuttama palautuksen rikkoutuminen on Postin vastuulla.

5.7 Tuotteen palautusoikeus on aina tuotekohtainen. 

5.8 Palautusoikeus ei koske tilattuja palveluita (esim. asennnuspalvelut).

 

6. Takuu

6.1 ITC-Solution Group Oy antaa toimittamilleen tavaroille valmistajan myöntämän takuun materiaalin ja valmistuksen osalta. Takuuaika näkyy tuotteen tiedoissa.

6.2 Takuuajan katsotaan alkavan tavaran osto- tai noutopäivästä.

6.3 Asiakkaan on ilmoitettava tuotteessa olevasta virheestä kohtuullisessa ajassa, kun asiakas havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.

6.4 Takuu ei kata vaurioita, joiden aiheuttajana on onnettomuus, sopimaton, varomaton tai epänormaali käyttö, ylikuormitus, salamanisku, tulva tai muu luonnontapahtuma, normaali kuluminen, virheellinen hoito tai uudelleen rakentaminen, muutos tai asennustyöt.

6.5 Takuun puitteissa korvatuille tai kunnostetuille tavaroilla on takuu vain alkuperäisen tavaran takuukauden päättymiseen saakka.

 

7. Erimielisyydet

Toimitusehtoihin liittyvät kysymykset pyydämme esittämään sähköpostilla osoitteeseen myynti@itc.fi